ТОВ «ІНТЕКС-МЕД» запрошує на виставку «InterCHARM Ukraine 2023»

ТОВ «ІНТЕКС-МЕД», виробник антисептиків та дезінфекційних засобів SOLNEX, візьме участь у виставці «InterCHARM Ukraine 2023»

XXI Міжнародна виставка індустрії краси «InterCHARM Ukraine 2023» відбудеться у Києві 20-23 вересня в МВЦ (метро «Лівобережна»).

На виставці ТМ «SOLNEX» представлятиме три види своєї продукції.

Перший вид – традиційні дезінфекційні засоби, якими вже декілька років користуються в медичних закладах України. Це препарати, які давно зарекомендували себе як надійні та ефективні: Блю Лайн Ефект, Блю Лайн Класік, Блю Лайн Екстра, Блю Лайн Септ, Блю Лайн Лонг, Грін Лайн Ультра, Грін Лайн Базік, Ред Лайн Актив та інші.

Повний перелік продукції для медичних закладів тут – https://solnex.com.ua/all-products/priznachennya-dlyaspmedichnihspzakladiv

Другий вид продукції, що буде презентуватися відвідувачам виставки – це новинки для салонів краси, перукарень, салонів манікюру, педикюру та тату. Препарати нової серії будуть допомагати зберігати антисептичну чистоту та стерильність в індустрії краси.

Також на виставці будуть представлені прототипи майбутніх дезінфекційних засобів SOLNEX, які ідеально підійдуть, як для медичних закладів і салонів краси, так і для домашнього застосування.

Відвідайте стенд SOLNEX на XXI Міжнародній виставці індустрії краси «InterCHARM Ukraine 2023» 20-23 вересня. Номер стенду ТОВ «ІНТЕКС-МЕД» – 1с-6-85.

Щоб пройти на виставку безкоштовно, введіть спеціальний промокод:

INTEKS

https://kiev.ticketsbox.com/ua/event/xxi-mizhnarodna-vistavka--2023.html

Ціна вхідного квитка на виставку без промокоду складає 150 грн.

Офіційний сайт виставки – https://intercharm.com.ua/

Телефони ТОВ «ІНТЕКС-МЕД» для довідок:
+38044 390-77-17
+38067 95-95-600
+38073 95-95-600